Sejarah 4LifeKemajuan Sains Sistem Imun

4Life Transfer Factor ® cerita adalah cerita inovasi saintifik, kajian, dan kemajuan dalam dunia produk sistem imun. Transfer factor pada asalnya ditemui oleh Universiti New York penyelidik Dr H. Sherwood Lawrence pada tahun 1949. Dr Lawrence, perintis imunologi, telah sangat credentialed dalam bidang beliau. Kajian Lawrence bagaimana tindak balas sistem imun boleh boleh dipindahkan dari satu entiti kepada yang lain dengan syarat asas bagi salah satu yang penemuan kesihatan yang paling penting faktor masa-pemindahan kami.

Pada awal tahun 1990an, Pengasas 4Life dan Ketua Pegawai Eksekutif Daud Lisonbee memulakan perjalanan kepada sokongan yang lebih baik beliau kesihatan sendiri. Beliau telah menjadi kecewa dengan keputusan banyak produk semula jadi. Dalam usahanya, beliau terserempak dengan penyelidikan transfer factor. David ditemui secara langsung nilai-molekul pendidikan sebagai asas untuk sistem sokongan imun dan kesihatan secara keseluruhan.

Kerana kejayaan dia bertemu dengan kesihatan sendiri daripada faktor-faktor pemindahan, David menyampaikan maklumat ini kepada isterinya Bianca. Mereka tahu ini adalah sesuatu yang mempunyai kuasa untuk mengubah kehidupan beribu-ribu orang. Pada tahun 1998, David dan Bianca melancarkan 4Life Research ™ dan memperkenalkan produk 4Life pertama: 4Life Transfer Factor ® klasik.

Kisah 4Life bermula dengan komitmen yang tiada tandingan kepada inovasi dan sokongan untuk kesihatan yang tiada tandingan. Dan ia pasti akan terus dengan produk kajian, baru, paten, dan kemajuan canggih.