Nutrastart Chocolate

Add a review
Klik Myshop Link saya untuk menikmati harga borong https://malaysia.4life.com/12363147/

Descriptions

Shaperite® oleh 4Life ™ memperkenalkan NutraStart ™, minuman coklat yang lazat untuk dinikmati semua orang dimana sahaja kita berada. Ia mengandungi protein soya dan protein wei serta serat makanan untuk sokongan kesihatan. Cuba NutraStart hari ini untuk dapatkan makanan berkhasiat dengan segera yang akan membuat anda sentiasa cergas!

Nutrastart Chocolate adalah minuman pengganti makanan yang rendah lemak dan rendah kandungan kalori.

Manfaat Utama:

Menggalakkan kesihatan am dengan menyokong keperluan badan anda.
Minuman berkalori rendah dan rendah lemak yang sihat dan lazat.
Mengandungi 4Life Transfer Factor™ untuk sokongan keseluruhan.
Mengandungi vitamin dan mineral serta serat makanan.
Juga terdapat dalam perisa vanila.
Sijil Halal diperakui oleh IFANCA.

Apa Yang Membuat Produk Ini Unik?

  • Gabungan protein, serat, Transfer Factor E-XF, 22 vitamin dan mineral membantu menyokong kesejahteraan secara keseluruhan. .
  • Transfer Factor adalah 'molekul pembawa' yang memindahkan maklumat tindak balas daripada satu entiti kepada yang entiti yang lain, seperti di antara ibu dan bayi yang disusukan.
  • Dibuat dengan Non-Genetically Modified Organism (Non-GMO) dan bahan-bahan perisa coklat asli.

Pengesahan:

  • Di 4Life, kami telah membuat komitmen bagi memastikan kualiti produk kami berada dalam tahap piawaian tertinggi. Kami mengesahkan semua produk 4Life Transfer Factor®. Kami berjanji untuk memastikan standard tertinggi dalam reka bentuk produk dan pembuatan untuk setiap produk yang kami jual. Kita akan sentiasa berusaha untuk mencipta produk yang mempunyai kualiti terbaik dan keberkesannya. Apabila anda membeli produk 4Life Transfer Factor, anda boleh yakin bahawa anda mendapat produk yang terbaik. Malah, kami memberi jaminan. Sila KLIK SINI untuk melihat sijil baru.
  • Disahkan Halal oleh IFANCA
Kandungan : 15 Hidangan / bottle

Cara Pemakanan:

Masukkan Dua (2) cedok Nutrastart Coklat ke dalam alat penggoncang. Isi alat penggoncang penuh dengan 240ml air, ketatkan penutupnya. Goncang dengan baik sehingga sebati, minum serta merta.

Bahan Kandungan:

Crystallized D-fructose, soy protein isolate, whey protein concentrate, sunflower oil creamer, Polydextrose, Xylitol, cocoa powder, Maltodextrin, soy fiber, chocolate flavour, Sodium Carboxymethylcellulose, Tricalcium Phosphate, Magnesium Oxide, cow colostrum and egg yolk extract (4Life Transfer Factor E-XF), salt, ascorbic acid, Vitamin A Acetate, Zinc Acetate, Ferrous Citrate, Biotin, Niacinamide, Copper Gluconate, Calcium Pantothenate, D-alpha Tocopheryl Acetate, Pyridoxine Hydrochloride, Thiamine Mononitrate, Cholecalciferol

Produk Pelengkap:

  • 4Life Transfer Factor RioVida®
  • Tea4Life™

1 Canister  x NutraStart Chocolate (15 serving)
Harga Runcit: RM 232.00
Klik Myshop Link saya untuk menikmati harga borong https://malaysia.4life.com/12363147/
Similar Products

5331574741213913905

Add a review