4Life Renuvo

Add a review
MAL17010001T (120 kapsul/ botol)

Descriptions

Life Transfer Factor™ Renuvo™ adalah sinergi digubal untuk menggalakkan badan menjadi lebih muda dan tindak balas yang sihat kepada tekanan fisiologi hidup samada ia berpunca dari senaman, kerja, penuaan, kurang tidur atau tabiat makan, atau pendedahan kepada tekanan alam sekitar sama seperti perjalanan udara atau pencemaran, hidup ini penuh dengan cabaran yang pastinya boleh melemahkan badan anda. 4Life Transfer Factor Renuvo membantu melawan tanda-tanda-tanda penuaan dan kerosakan fisiologi melalui kehidupan di dunia moden dengan menyasarkan sokongan sistem kesihatan badan.

4Life Transfer Factor Renuvo dirumus untuk membantu percepatkan pemulihan badan secara semulajadi, meningkatkan ketajaman mental, mood, metabolisme, tenaga dan bagus untuk kesihatan seksual.

Rahsia kehebatan 4Life Transfer Factor Renuvo adalah tumpuan kepada mengurangkan keradangan melalui tindakbalas semulajadi kepada tekanan sekali-sekala di samping membantu mewujudkan persekitaran yang lebih berkesan di mana badan anda dapat menyesuaikan diri dengan tekanan dengan semangat. Secara khusus, 4Life Transfer Factor Renuvo telah terbukti mengurangkan secara ketara masalah keradangan yang menyusahkan, TNF-alpha, dan meningkatkan enzim badan yang bertanggungjawab untuk membantu untuk melawan radikal bebas dan meningkatkan kapasiti antioksidan.

Biasanya, keradangan adalah tindak balas yang sihat ketika ada tekanan. Walaubagaimanapun, tindakbalas yang lambat dan diluar kawalan boleh mendatangkan bermasalah. 4Life Transfer Factor Renuvo secara saintifik dirumuskan untuk membantu badan anda pulih dengan lebih cepat daripada apa sahaja masalah yang boleh melemahkan badan anda.

Dalam erti kata lain, tujuan 4Life TF Renuvo adalah untuk membantu mempercepatkan pemulihan semulajadi dalaman badan anda ke satu tahap yang jauh lebih sihat. Ia meningkatkan keupayaan untuk menyesuaikan diri dengan tekanan dengan menangani lima fungsi badan samada memberi sokongan atau mengganggu sistem imun anda dan memberi tumpuan secara khusus dalam proses penuaan:. otak dan mood, otot dan tenaga, kesihatan seksual dan kecergasan, fungsi adrenal dan pemulihan, dan mitokondria dan metabolisme.

Ambil 4Life Transfer Factor Renuvo setiap hari. Ringkasnya, 4Life Transfer Factor Renuvo perlu menjadi sebahagian penting daripada senjata makanan tambahan harian anda untuk kehidupan yang optimum.

Manfaat Utama:

  • Menggalakkan kesihatan yang optimum dengan menyokong keperluan badan anda.

Apa yang membuat produk ini unik?

  • Transfer Factor adalah molekul utusan kecil yang memindahkan maklumat tindak balas secara semula jadi daripada satu entiti kepada yang lain, seperti di antara ibu yang menyusukan bayinya sendiri.

Bahan Kandungan:

4Life® Tri-Factor® Formula (UltraFactor XF™, OvoFactor™, and NanoFactor®), 4Life® Adaptogenics Blend (Rhaponticum carthamoids root extract, Schisandra chinensis fruit extract, ALCAR, Green Tea leaf extract, Ashwagandha root extract, Turmeric rhizome extract, Resveratrol, Black Pepper fruit extract)

Produk Pelengkap:

  • 4Life TF Plus Advanced™
  • 4Life Transfer Factor Advanced Formula

1 Botol x 4Life Renuvo (120 Kapsul)
Harga Bukan Ahli : RM 267.00 ( Harga Pasaran )
Harga Ahli : RM 200.00 (HARGA BORONG ✔ ✔ ✔)Similar Products

4750953621739439351

Add a review