4Life TF Glucoach

Mengekalkan paras gula adalah sangat penting untuk kesihatan pankreas. Gangguan metabolik dan endokrin menghalang tubuh badan menghasilkan atau menggunakan insulin sepenuhnya. Insulin adalah hormon yang diperlukan untuk menukar gula, kanji dan lain-lain makanan kepada tenaga untuk keperluan harian. 4life TF Glucoach dirumus khas untuk menggalakkan paras glukos yang sihat dan membantu dan meyokong kesihatan pankreas menerusi sistem metabolik dan endokrin. Targeted Transfer Factor, Glucoach mengandungi:

1) Menyokong Fungsi Metabolik Yang Sihat.
Indian kino, Gymnema Sylvestre dan Momordica Charantia (Bitter Melon ) yang kesemuanya telah membuktikan kebolehannya menyokong kesihatan pankreas. Bitter Melon juga membantu fungsi memproses gula dalam badan.
Korean Ginseng dan Fenugreek, mampu mengawal glukos dan kolestrol pada paras yang sihat dan herba - herba yang menyokong kesihatan fungsi insulin.

2) Membekalkan Sokongan anti oksida.
Alpa Lipoic Acid (ALA), yang dikenali sebagai antioksida memberi sokongan kepada sistem metabolik dan endokrin, dan menggalak pengimbangan tahap gula dalam badan.

Minerals, herbs, and phytonutrients yang membantu menyokong pengeluaran hormon yang sihat, memperbaiki kadar gula dan meningkatkan kesihatan pangkreas.

3) Menyokong Gerak Balas Imun Yang Sihat.
Transfer Factor adalah molekul-molekul yang kecil yang memindahkan  maklumat keimunan dari entiti ke entiti yang lain. Molekul pintar ini menyokong gerak balas yang sihat termasuk boleh mengingati ancaman yang lalu serta sokongan yang cemerlang kepada system metabolik dan endokrin.

FAEDAH DAN KELEBIHAN 4LIFE TF GLUCOACH: 
Merangsang dan menyeimbangkan sistem imun
Anti oksidan dan anti kanser
Memperbaiki tahap kesihatan pangkreas
Membantu memproses gula dengan berkesan.

BERMINAT? UNTUK PESANAN PRODUK BOLEH DIBUAT 
MELALUI KAEDAH DIBAWAH INI...

TF Glucoach + Set

Add a comment